JOULUKUUSSA AION X 8

Joulukuu on ihan parasta aikaa, kun voi todenteolla fiilistellä joulua. Nyt loppuviikosta on suunnitelmissa leipoa pipareita ja mun puolesta kaikki viimeisimmätkin joulukoristeet voisi kaivaa esille. Tällä hetkellä esille on laitettu ainoastaan jouluvalot (ja aika näyttävät sellaiset). Mutta joulukuun plääneihin - tässä kuussa ohjelmassa on ainakin seuraavia juttuja:- Lähteä erittäin pitkästä aikaa Ruotsiin. Viimeisestä Ruotsin reissusta on aikaa kahdeksan vuotta (miten tämä on edes mahdollista??), joten nyt kun saatiin laivaliput halvalla, niin olihan sinne pakko lähteä! En ole ihan varma tuosta risteilyosuudesta, sillä risteilyt eivät tosiaan ole mun juttu. Mutta Tukholmasta olen innoissani!

- Reissuista puheen ollen, joulun jälkeen suunnataan taas Suomesta pois. Lähdetään viettämään uutta vuotta Israeliin! Oon niin innoissani lähtemässä mulle aivan uuteen kohteeseen, etenkin kun Israel on hieman jännempi kohde.

- Viettää itsenäisyyspäivää perinteisesti lippukunnan itsenäisyyspäiväjuhlan merkeissä. Harvemmin enää osallistun lippukunnan toimintaan, mutta tämä juhla on aina kiva!

- Pitää sormet ristissä, sillä ostin ensimmäistä kertaa ikinä arpajoulukalenterin. Vaikka eihän tuollaisista ikinä mitään voita, olisi 20 tonnia todella jees voittaa :--D Todellisuudessa en varmaan voita edes sitä pienintä summaa.

- Käydä ensimmäistä kertaa oikeassa Escape Roomissa! Mennään yhtenä lauantaina työporukan kanssa kokeilemaan sitä ja on varmaan tosi jees!

- Viettää syntymäpäiviäni. Tänä vuonna en ole odottanut synttäreitäni ollenkaan, mutta ihan kivaa täyttää yhdeksäntoista. Viimeinen teinivuosi siis alkaa pian!

- Ostaa itselleni joululahja (tai synttärilahja). Ihan vaan siksi, että voin!

- Yrittää keksiä mihin ihmeeseen käytän vuoden vaihteessa vanhenevat kulttuuri- ja liikuntasetelit. Leffaan en ehdi millään kahdeksaa kertaa, enkä oikeastaan keksi muita käyttöpaikkoja niille :-D Kaikki ideat otetaan vastaan (etenkin ne vähän erikoisemmat). Olisi harmi jättää ne käyttämättä!

Kivaa joulukuun ensimmäistä! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Funfitfash
Funfitfash,
Käytä kulttuurisetelit balettiin! Ensi vuonna baletissa menee tammikuun 19. alkaen pieni merenneito 😊 Me käytiin just kattomassa Tuhkimo ja se oli aivan ihana <3
nouw.com/funfitfash
ainoaxberg
ainoaxberg,
Baletit ovat kyllä aivan ihania! Kiitos vinkistä, ei yhtään hullumpi idea! 😊
nouw.com/ainoaxberg
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229