YKSI KUVA JOKAISELTA KUUKAUDELTA - 2019

Ihanaa alkanutta vuotta 2020 ja terkut Floridasta! Nyt on vihdoin aika kääriä vuosi 2019 pakettiin ja suunnata kohti uutta vuosikymmentä. Olin alunperin ajatellut tehdä koosteen koko vuosikymmeneltä, mutta nopeasti tajusin, että vuosikymmenen ekoilta vuosilta ei juurikaan ole. Siispä tyydytään pelkkään yhteen vuoteen!

TAMMIKUU


Vuoden vaihdosta juhlittiin Israelissa. Tammikuun alussa tuli Tel Avivin lisäksi vierailtua myös Jerusalemissa ja Kuolleella Merellä - aivan mielettömiä kohteita molemmat! Kotiin palattua oli myös aika aloittaa matikan ja fysiikan laskeminen pääsykokeita varten. Käväistiin myös vuoden ainoalla partioretkellä.

HELMIKUU


Helmikuussa ei tapahtunut mitään erikoista. En ollut enää koulussa, joten ei mulla ollut edes hiihtolomaa. Hiihtolomaviikolla sain kuitenkin muutaman päivän vapaaksi, joten lähdettiin äidin kanssa yhdeksi yöksi Tallinnaan. Kiva reissu sekin oli!

MAALISKUU


Kirjastossa yhdessä vietetyt tunnin johtivat alkuvuodesta siihen, että päätettiin lähteä tyttöporukalla Lontooseen muutamaksi päiväksi. Lontoossa kevät oli Suomea selkeästi pidemmällä, joten neljä päivää nautittiin ihanasta auringon paisteesta ja lukuisista hamppareista, heh. Muuten kuukausi meni aikalailla kirjastossa, yllätys yllätys :-)

HUHTIKUU


Huhtikuu startattiin käyntiin Berliinin reissulla, jossa lämpötilat huiteli jo kahdenkympin paremmalla puolella - aika ihanaa! Kuun aikana myös korkattiin avoautokausi käyntiin. Äänestin myös ensimmäistä kertaa eduskuntavaaleissa. Kuun lopussa vedin ylioppilaslakin ensimmäistä kertaa päähän sitten lakkiaisten ja sitä hetkeä oli kyllä ootettu! Aika kivaa, että nykyään on vappuhattu (ja ensi vappuna tulee uusi vappuhattu).

TOUKOKUU


Toukukuun ensimmäisenä nappasin ylläolevan kuvan. Vappuna oli kunnon kevätfiilis - aurinko paistoi ja kaikki olivat ulkona. Toukokuussa oli myös vihdoin h-hetki: pääsykoe. Muistan pääsykokeen jälkeisen helpotuksen ja hyvän fiiliksen, kun ajelin Aallosta kotiin. Olin silloin aivan varma, että pääsen tänä vuonna yliopistoon.

KESÄKUU


Kesäkuussa paiskin tavalliseen tapaan töitä, sillä palkallinen loma oli melkein kokonaan käytetty jo toukokuussa. Juhannusta vietettiin mökillä kavereiden kanssa, mutta eniten kuitenkin odotin viikkoa juhannuksen jälkeen. Lopulta yhteishaun tulokset tulivat ja muistan edelleen sen hetken, kun päivitin opintopolkua minuutin välein turhautuneena (koska monelle muulle oli jo tulokset tulleet) - lopulta ne sinne ilmestyivät ja niin musta tuli tamperelainen! Niinpä sadepäivä Stockan parkkihallissa muuttui yhdeksi kuun parhaimmista päivistä. Kuva on muuten samaiselta päivältä, kävin ostamassa mulle laukun palkinnoksi sisäänpääsystä. Olin siis jo vuosi takaperin päättänyt, että tämän ostan, kun sisään pääsen :-D

HEINÄKUU


Kuun alussa sain avaimet uuteen kämppääni, kun huristimme yhtenä vapaapäivänä Tampereelle. Sokkona vuokrattu kämppä osoittautui erinomaiseksi löydöksi, jossa voin toivottavasti asua vielä pitkään. Illalla kuitenkin palattiin takaisin Espooseen ja toisen kerran huristettiin Tampereella päiväkseltään vasta Norjan reissun jälkeen. Heinäkuussa lähdettiin pariksi viikoksi Norjaan roadtripille. Ajettiin Trondheimista Lofooteille, sieltä Kilpisjärvelle, josta Rovaniemen ja Oulun kautta kotiin. Oli muuten varmasti yksi vuoden parhaimmista reissuista! Kotiin palattua menin vielä viikoksi töihin, jonka jälkeen oli aika sanoa heipat S-marketille. Loppukuusta lähdin vielä Ranskaan etelän lämpöön.

ELOKUU


Elokuun puolessa välissä palasin Ranskasta kotiin ja muutaman päivän päästä muutinkin Tampereelle ihan oikeasti (virallisestihan olin asunut siellä jo puolitoista kuukautta) ja koulukin alkoi. Tää kuva on ekalta viikolta, kun mun sänky oli vasta matkalla eikä aika ollut riittänyt tavaroiden paikalle laittoon.

SYYSKUU


Syyskuussa opettelin olemaan yliopistossa ja paiskin paljon kouluhommia (en tosin edelleenkään osaa olla kunnolla yliopisto-opiskelija). Kävin parina viikonloppuna Helsingissä, pidin tuparit Tampereella ja kävin kerran myös Vaasassa.

LOKAKUU


Lokakuussa tuli koettua kahdet kunnon approt, käytyä Linnanmäen valokarnevaaleilla ja koettua toiset sitsit. Tenttiviikko oli lyhyt, joten sain jopa muutaman päivän mittaisen syysloman, joka kului tutulla pääkaupunkiseudalla.

MARRASKUU


Marraskuussa vietin paljon rauhallisia koti-iltoja - pimeys tosiaan vie ihmisestä voimat. Lähdettiin myös Pilvin kanssa käymään Antibesissa! Vietettiin ihana mökkiviikonloppu ja kävin myös ensimmäisellä koulun risteilyllä (en ikinä päässyt lukioristeilyille omien reissujen takia). Pikkujoulu kausi tuli myös avattua!

JOULUKUU


Joulukuu meni nopeasti! Kaksi ekaa viikkoa kului viimeisten kouluhommien parissa ja joulutorttuja syöden. Kun lopulta alkoi joululoma, suuntasin aluksi muutamaksi päiväksi Helsinkiin, ennen kuin lähdettiin koko perhe Floridaan! Täällä ollaan nyt kohta pari viikkoa oltu ja vielä yksi jäljellä. Vuosikymmenen toka vikana päivänä mä täytin pyöreitä.

Aivan huippu vuosi 2019 siis takanapäin. Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229