MUN VUOSI 2018

Vuosi alkaa taas vedellä viimeisiään - miten aika menikään näin nopeasti? Tuntuu, että vasta ihan äskettäin naputtelin Pariisista mun fiiliksiä vuoden vaihtumisesta :-D Tässä kuitenkin pieni kooste tästä vuodesta!Vuosi lähti käyntiin Pariisissa - mitä olisikaan vuoden vaihde kotona. Lähes suoraan Pariisista kotiuduttua lähdettiin Tahkolle viikonlopuksi. Ennen Tahkoa onnistuin kuitenkin mokamaan ekan inssin, joten vielä en kuskina toiminut. Lopulta 18. tammikuuta sain lopulta kortin. Voi sitä onnen päivää!

Alkuvuonna stressailin kirjoituksista ja penkkaripuvusta, joka ei millään meinannut tulla Kiinasta Suomeen. Lopulta se tuli pari päivää ennen h-hetkeä ja penkkareita vietinkin mun unelmien Nalle Puh asussa! Penkkareiden lähdettiin yhdeksi yöksi Tallinnaan. Hiihtoloma vietettiin tuttuun tapaan Alpeilla, tällä kertaa kohteena oli Itävallan Obertauern. Hiihtoloma jälkeen aloin (VIHDOIN) lukemaan ylppäreihin ja maaliskuussa sitten starttasivat ne ihanuudet. Kirjoitusten jälkeen maaliskuun lopulla lähdettiin viikonlopuksi junalla Pietariin ja oli kyllä jälleen niin kivaa! Pietariin olisi ihanaa lähteä taas keväällä uudestaan, mutta nyt näyttää vähän siltä, että kaikkien aikataulut menevät vähän ristiin...Kevät tuli ja luin pääsykokeisiin niissä kuitenkaan onnistumatta. Käytiin Tallinnassa päiväreissulla toukuussa eräänä kuumana päivänä ja kesäkuun alussa valmistuin ylioppilaaksi. Vuoden toinen onnen päivä! Lakin saaminen oli ollut haaveissa jo monen monta vuotta, joten mikään ei voittanut sitä fiilistä, kun lakin sai vihdoin vetää ylpeänä päähän! Kesäkuussa olin töissä, kunnes juhannuksena otettiin suunta kohti Istanbulia. Istanbulissa vietettiin yksi yö, jonka jälkeen suunnattiin kohti San Franciscoa!Kesästä kolme viikkoa meni aluksi Kaliforniassa kierrellen. Startattiin San Franciscosta, josta käsin käytiin muun muassa Napa Valleyssa. San Fransicosta ajettiin rannikkoa Cambriaan, jonka jälkeen ajettiin Coachella Vaylleyhin nauttimaan viidenkymmenen asteen kuumuudesta. Lopuksi mentiin vielä Losiin! Jenkkien jälkeen lennettiin takaisin helteiseen Suomeen, jossa nautittiin viikon verran ihanasta säästä! Kävin myös partioleirillä piipahtamassa peräti yhden yön verran. Kuun lopussa suunnattiin taas ulkomaille, tällä kertaa Ranskaan. Lomailtiin siellä aluksi perheen kanssa, jonka jälkeen ystävämme tulivat sinne. Saatiin täydellinen lopetus kesälle!Elokuussa aloitin uudessa työpaikassa, jossa olen kyllä viihtynyt hyvin! Syksy koostui töiden lisäksi pikavisiitistä Tallinnaan ja ehdin mä myös Ranskassa käymään marraskuun alussa. Kevään kiireestä ja stressistä ei ole ollut tietoakaan - ja hyvä niin. Joulukuun alussa lähdettiin kahdeksan vuoden tauon jälkeen Tukholmaan, joka oli myös todella onnistunut reissu! Vietettiin ihana joulu ja huomenna suunnataan Israeliin viettämään uutta vuotta! Ja ylihuomenna mulla on viimein synttäritkin!

Kaiken kaikkiaan kulunut vuosi oli ihan jees. Kevät oli rankkuudestaan huolimatta tosi kiva ja kesä erittäin onnistunut. Tämä syksy oli tavallista vaikeampi, joten ihan innolla odotan vuoden vaihtumista uuteen. Olkoon ensi vuosi parempi!

Ihania vuoden viimeisiä päiviä, palaillaan taas ensi vuonna! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

kiiainnanmaa
kiiainnanmaa,
Ihanasti kirjoitettu postaus! Ja vitsi miten paljon oot päässyt reissailemaan kuluneena vuonna, on varmasti tullut ihan huikeita kokemuksia ympäri maailmaa 😊
Ihania vuoden viimeisiä päiviä myös sinulle <3
nouw.com/kiiainnanmaa
ainoaxberg
ainoaxberg,
kiitos paljon! ihanaa uutta vuotta sulle myös ❤️
nouw.com/ainoaxberg
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229